Maatwerk


VAN WENS NAAR WERKELIJKHEID

Iedere mens is uniek. Dus ook iedere reiswens. Wat de een onder luxe verstaat, is voor de ander het minimum aan comfort. Reist u alleen of juist met met uw eigen groep? MESAN reizen maakt alle reizen op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen en ideeën.

De mogelijkheden zijn eindeloos, want wij zijn niet gebonden aan reisbrochures en vaste vertrekdata. Kwaliteit staat bij ons voorop. Kwaliteit die is afgestemd op uw persoonlijke wensen en ideeën. Hoe we dat doen?

  • We inventariseren uw wensen.
  • We stellen uw reis samen.
  • We vragen uw mening.
  • We reserveren uw reis.

We inventariseren uw wensen
We beginnen met een persoonlijk gesprek, omdat we graag willen weten wat u belangrijk vindt voor uw reis. Hierbij komt de reisbestemming aan de orde, maar vooral ook de wijze waarop u het liefst reist. Legt u het accent op cultuur, natuur, ontspanning? Wilt u een suite in een luxe hotel of liever een bungalow met bediening aan het strand? Hoeveel vrije tijd wilt u en hoe lang mag de reis duren? Wilt u een privé-chauffeur of rijdt u zelf? Vliegt u Economy of Business class?

We stellen uw reis samen
Op basis van uw wensen gaan we aan de slag. Via ons uitgebreide netwerk vinden we de accommodatie, het vervoer en de activiteiten die precies bij uw wensen passen. We maken een offerte met een uitgebreid dag-tot-dag programma. Hierin staat duidelijk beschreven wat u elke dag gaat doen en welke dagen u zelf invult. In het reisplan vertellen we wat inbegrepen is en welke alternatieven er zijn. Kleine lettertjes vindt u hier niet; wij geven liever een helder advies.

We vragen uw mening
We leggen ons reisplan aan u voor. Als u nog aanpassingen of aanvullende wensen heeft, verwerken we die in het reisplan en leggen ook dit aan u voor. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

We reserveren uw reis
Als ons voorstel u bevalt, reserveren we uw reis. Dezelfde zorg die wij besteden aan uw wensen en uw reisplan, besteden we ook aan het reserveren ervan. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hierbij voorop. Wij houden u op de hoogte van de stand van zaken en sturen u een definitieve bevestiging zodra alles geboekt is. Ruim vóór vertrek ontvangt u uitgebreide reisinformatie zodat u volop van uw vakantie kunt genieten.